Foreningsmesterskab og Mærkeskydning 2020

26. september 2020, Kl. 09:00 til 13:00

Sidste Kortsalg kl. 12.00

Er man ikke tilstede under præmieuddelingen, tilfalder præmien næste placering.

Foreningsmesterskab

Her skydes til 40 duer (1-2-1-2-1-2-1).

Pris 150 kr. pr. kort.

OBS: Alle medlemmer i foreningen kan deltage.

Foreningsmesterskab:  Skydes i puljer inddelt efter Mester-række, A-række, Dame-række og Veteran-række. Der uddeles pokaler, samt penge præmer i alle rækker.

Hvis skytternes placering i præmierækken ikke kan afgøres på antallet af træffere og afgivne skud, skal placeringen afgøres ved omskydning til to doubleer i hver retning, såfremt det drejer sig om 1., 2. eller 3. pladsen. Ved fortsat lighed efter een omskydning, træffes afgørelsen ved Shoot-off, dvs. skydning til to doubleer i hver retning, hvor resultatet på hver enkelt standplads(retning) er afgørende.

Mærkeskydning

Mærkerne kan købes på banen (foruden hvis man skyder 40/40, i dette tilfælde giver klubben).

Afgøres individuelt ud fra udfyldt skydekort, dette kan der skydes til hele dagen.

Lerdueskydning