Hvor blev Guns & Powder af?

Jeg har fået opkald fra flere kunder, der er overrasket over, at når de kommer til Laurbjerg for at besøge Guns & Powder, så kommer de til en tom butik, hvor der er et ”Udlejes” skilt i vinduet.

Er butikken lukket er jeg blevet spurgt?

Nej, Guns & Powder er IKKE lukket, den er i dag, omdannet til at være webshop (www.gunsandpowder.dk), med mulighed for at afhente varer efter aftale.
Hvorfor lukkede jeg butikken ?

Guns & Powder lå tidligere på Sønderalle 22 i Laurbjerg, men for 8 år siden ønskede jeg at udvide og flyttede derefter adresse til Østergade 4 i Laurbjerg.

Inden jeg flyttede ind, havde jeg besøg af Beredskabsstyrelsen, Kriminalpræventivt Råd og Randers Politi.

Efter at de havde målt op og gennemset bygningerne, fik jeg bevilliget at jeg måtte sælge våben, ammunition og opbevare op til 100 kg. røgsvagt krudt.

Jeg investerede derefter næsten kr. 400.000,- i opbygning af sikringsrum, opsætning af sikringsgitre og installation af overvåget tyverialarm (niveau 50).

5 år efter skulle min forhandlertilladelse fornyes, og der blev man opmærksom på, at Beredskabsstyrelsen i sin tid havde målt forkert. Der skal være 25 meter til vejmidte fra opbevaringsstedet af de røgsvage krudt, men det viser sig, at der kun er 23,5 meter og jeg må derfor nu kun opbevare 5 kg. krudt.

Myndighederne beklager, at de har målt forkert, men fastholder, at jeg nu kun må opbevare 5 kg. røgsvagt krudt.

Jeg har i 3 år, uden held, kæmpet med Beredskabsstyrelsen om, at få lov til at opbevare mere end de 5 kg. røgsvagt krudt.

Jeg opsagde derfor lejemålet på Østergade 4 d. 31/12/2017 og fraflyttede d. 30/06/2018.

Jeg har flyttet hele lageret hjem på min adresse på: Tværvej 1, Bøstrup, 8870 Langå.

Her har jeg bygget en ny boks til opbevaring af våben og ammunition, samt indrettet 2 stk. 40 fods containere til lager.

Jeg har samtidig fået distributionen af et amerikansk ammunitions mærke (Dynamic research Technologies) for hele Europa.

Derudover lader jeg ammunition til flere kunder.

Men det korte af det lange ….

Guns & Powder er IKKE lukket.
Guns & Powder er nu Danmarks største webshop inden for salg af udstyr til genladning af ammunition, og en masse andre spændende produkter.

Butikken kan kontaktes på tlf.: 86789811 , Mandag til Fredag mellem 12:00 og 15:00.

Afhentning af varer kan KUN ske efter forudgående aftale.
Med venlig hilsen
Rex Petersen

Guns & Powder

Skriv en kommentar