Tag et Jagttegn

Hadsten og Omegns Jagtforening tilbyder jagttegn-kursus.

Kurset er et lynkursus, hvor teoriundervisningen kommer til at foregå over et par weekender, med mange muligheder for repetition efterfølgende.
Våbenhåndtering og skyde-træning foregår efter aftale med underviser.

Undervisningen bliver forestået af den erfarne Preben Holm, der har mere end 35 års erfaring i at undervise, og ikke mindst at få sine elever til at bestå jagtprøven. Dumpeprocenten har igennem mange år ligget konstant på 1/5 del af landsgennemsnittet, hvilket er en af landets bedste statistikker.

Der bliver afholdt kurser løbende, så har du spørgsmål til forløbet, eller ønsker du information om hvornår næste kursus afvikles, eller ønsker du blot at melde dig til, så kan du gøre det her.

Udover ovennævnte teoriundervisning, er der derudover undervisning i våbenhåndtering, våbenteknik, afstandsbedømmelse, skydning og generel introduktion til omgang med våben på vores skydebane belliggende Vissingvej 6, 8370 Hadsten.

Prisen for jagttegn er: 3.160,- DKK alt inklusiv består af:

  • Undervisning (kopieret materiale til undervisning, lerduer, patroner, forsikring, leje af gevær, høreværn m.v.) Pris 2.350,- DKK
  • Bog og opgavehæfte (Til undervisningen benyttes bogen “Vildt og Jagt i Danmark” samt et opgavehæfte som er produceret af Hornslet Bogtrykkeri. Prisen for bogen er 495,- DKK
    Dette materiale SKAL være købt før kursusstart og kan købes via www.vildt-jagt.dk , tlf.: 70701208 eller e-mail salg@vildt-jagt.dk
  • Evt. opgavehæfte 85,- DKK.
  • Gebyr for jagtprøven. 315,- DKK

Der er planlagt følgende kurser:

Hold 1

fredag d. 3/8 2018 kl. 16.00 – 21.45
lørdag d. 4/8 2018 kl. 09.00 – 17.00

 

De ovennævnte datoer er opstart / teori, og kommer til at foregå privat hos underviser på adressen Marslevvej 4, 8270 Højbjerg.

Der er løbende tilmelding.

Vi ses.

Dit navn (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked